*/ -->

Persoon­lijk Meester­­schap

Coaching & Dialoog

Tientallen deelnemers hebben hun ‘Persoonlijk Meesterschap’ in de afgelopen jaren leren versterken. Individueel en/of in groepsverband, in Nederland en/of in Indonesië. Met de ‘Persoonlijk Meesterschap’- aanpak leerden zij hun drijfveren en prioriteiten te onderkennen en in een persoonlijke koers te vertalen. Zij zijn hun leven & werk gaan inrichten op die koers, met hernieuwde energie en voldoening. Persoonlijk Meesterschap heeft direct impact. Je merkt dat je je patronen en aannames met overtuiging verandert, dat je enthousiast in beweging te komt en passende acties gaat ondernemen.

Voor wie is Persoonlijk Meesterschap er?

In trefwoorden: als je fundamentele vragen hebt over loopbaan, zingeving, persoonlijke ontwikkeling, professionele ontwikkeling, zelf-realisatie, balans werk-privé-leven en/of dreigende burnout.

Hoe ziet het Individuele Persoonlijk Meesterschaps­traject er uit?

  • Intake: kennismaking, verdieping van situatie en vragen/thema’s, bedoelingen van het traject
  • Voorbereidingsopdrachten: toegelicht en uitgereikt bij afsluiting van de intake
    • De voorbereidingsopdrachten vragen aandacht en tijd, maar vormen in de ervaring van deelnemers een zeer waardevolle voorbereiding op je traject.
  • Ca 5 sessies van 1,5 uur met een tussentijd van 2 a 3 weken. In de sessies zetten we Appreciative Inquiry (AI)-stappen als basis en gaan we dialoog met elkaar aan.
  • Gedurende het traject bezien we of deelname aan een aanvullende groepssessie wenselijk en mogelijk is.
  • Binnen een half jaar na afloop van de 5 sessies maken we een afspraak voor een ‘terugblik & perspectief-gesprek’. We lopen dan de realisatie van de voorgenomen acties door, de koers, nieuwe inzichten, aanpassingen. Er zijn geweldige stappen gemaakt door deelnemers.

Het is een doordacht programma dat maximaal wordt gewaardeerd. Zie de reviews van deelnemers.

Investering

De tijdsinvestering voor de deelnemer aan een individueel traject bedraagt, inclusief de tijd tbv de voorbereidingsopdrachten, ca 24 uur. Het individuele traject duurt van intake tot de laatste sessie ca 3 maanden.

Ca 4 maanden na afloop vindt een terugblik&perspectiefgesprek plaats, waarin we terugkijken op je coachtraject, de impact die het heeft en je stappen in de nabije toekomst.

Locatie

De sessies worden gehouden op het Cordes kantoor in Amsterdam Duivendrecht Ons kantoor is prima bereikbaar zowel per OV, metrohalte van der Madeweg als per auto, vrij parkeren op eigen terrein.

Groepssessies

Een paar keer per jaar organiseer ik groepssessies voor deelnemers die een individueel traject doorlopen. Niet iedereen heeft daar behoefte aan, maar voor een aantal heeft dat zeker toegevoegde waarde.

Met maximaal vijf personen benut je elkaar als try-out publiek. Je deelt je eigen koers en acties expliciet met de anderen. De groep stimuleert maar helpt ook om kritisch en realistisch te kijken naar je acties en doelen. De ervaring leert dat deelnemers hier veel kracht en overtuiging uit halen.

Weekprogramma in Indonesië

Sommigen past het het best om een geconcentreerd, aaneengesloten traject te volgen. In de retraîteweek in Indonesië, goed voorbereid in Nederland, werk je in een kleine groep fulltime aan je vragen. De condities voor grondige reflectie, koersbepaling en start van je acties zijn optimaal. Voor meer informatie, klik hier.