*/ -->

Rolf heeft mij geholpen gelijktijdig te werken aan praktische loopbaanvragen en onderliggende levensvragen. Bijzonder vond ik hoe hij mij heeft uitgedaagd daarin individueel en met een kleine groep tot diepe essenties te komen, zonder dat het ‘zwaar’ werd.

Het bleef niet bij nieuwe inzichten. Rolf heeft veel aandacht besteed om mij een praktische vertaling te laten maken voor de periode na afronding van mijn traject..

..zijn toepassing van Appreciative Inquiry heeft mij erg geholpen in mijn zoektocht

Rolf hanteert een scherpe stijl (doorvragen tot het echt scherp wordt). Lastige vragen worden hierbij niet geschuwd! De sessies gaven echter altijd nieuwe inzichten en nieuwe energie!

Zijn senioriteit maakt hem in mijn ogen een zeer ervaren coach: humor, ervaring, luisteren, uitdagen in dialoog, herkennen en: in verbinding, in contact en echt in gesprek met me.

Rolf heeft een groot en rijk netwerk dat hij openstelt als dat je persoonlijk echt verder kan helpen. ‘ga eens n uurtje met.. X … praten…’ Ik heb ook via Rolf boeiende gesprekken kunnen voeren die verrassende, nieuwe inzichten en contacten opleverden!

Je merkt aan Rolf dat hij je echt verder wil brengen. Hij zegt dan steeds ‘ik kan niet toveren’, maar hij haalt alles van stal en je merkt aan zijn inzet: hij gáát echt voor je.

Ver weg om dichterbij te komen. Vragen die al lang sluimerden en knaagden werden beantwoord. Wat drijft mij, wat zijn mijn motieven? Wat geeft mij energie in mijn werk? Hoe vul ik mijn verdere carrière in? In Bali vond ik met behulp van een boeiend en intensief programma antwoorden op mijn vragen. De omgeving, het ándere, de coach en ontspannen sfeer stonden garant voor mijn waardevolle reflectie en concrete plan van aanpak. De interactie met de andere deelnemers was niet alleen plezierig, maar ook bijzonder constructief.
Hans

concerndirecteur zorginstelling

Door deel te nemen aan het programma Persoonlijk Meesterschap, ben ik letterlijk en figuurlijk uit de gebaande paden gestapt en heb ik dat groot onderhoud op een overgetelijk mooie manier kunnen doen. Dankzij de support van Rolf Sterk, de deelnemersgroep, de locatie en de programma-mix op Bali, heb ik in een zeer korte periode de essentie van mijn vragen kunnen beantwoorden.
Gun jezelf de support van dit overzichtelijke en verfrissende programma. En breng jezelf opnieuw tot bloei!
Arnold

financiële sector / consultancy

Naarmate ik meer ervaring heb, merk ik dat werk een andere betekenis voor me krijgt. Dit brengt nieuwe vragen met zich mee. Hoe kan ik in mijn werk tot uitdrukking brengen wat voor mij in deze levensfase essentiëel is?
Waar ben ik van? Waar ga ik voor? En wat wil ik loslaten?

Toen ik mijn levensvragen rondom werk echt serieus ging nemen, besefte ik dat het tijd was voor “groot onderhoud”. Ik verlangde naar nieuwe inzichten die mijn perspectief op zinvol werk kunnen vergroten. Maar ook graag praktisch toepasbaar en realistisch.

In een prachtige omgeving in een pressure cooker setting jezelf een week lang centraal stellen aan de hand van vragen als: wat wil ik niet meer en waar wil ik juist meer van. Het positieve uitvergroten leverde mooie inzichten op. Ik wéét niet alleen maar vóel nu ook waar mijn kracht ligt, waar ik energie van krijg en waar ik voortaan dus ook mijn energie op wil richten. Een cadeautje aan mezelf!

Sandra

senior communicatie, financiële sector

Luxe! In een mooie omgeving, in een ontspannen sfeer, met een goed gestructureerd programma en met een ervaren coach geconcentreerd worstelen met de vraag: ‘wat wil ik nu echt met mijn carrière ?’
In de loop van de week kon ik precies de juiste knopen doorhakken en heb ik vol overtuiging besloten om een andere koers in te slaan om echt mijn hart te kunnen volgen. Dít is mijn koers, en daar voel ik me helemaal bij thuis!
Tjoukje

manager gemeente

Persoonlijk meesterschap op Bali… Waarom zou jij (of je werkgever) je dit kado moeten doen? Omdat het programma je in een week ‘dwingt’ te onderzoeken wat je drijfveren echt zijn,waar je energie van krijgt, wat je dromen zijn. Tegelijkertijd leidt het ook tot een concreet actieplan waarmee je daadwerkelijk aan de slag gaat om je droom na te streven en het vervolg van je loopbaan vorm te geven.

De locatie op Bali (waar alles anders is behalve jijzelf, wat de juiste relativering brengt), de groepsdynamiek en Rolf als ervaren coach bieden zóveel meerwaarde en maken het een indringende en onvergetelijke ervaring.

Het programma is intensief maar door de continue afwisseling is het absoluut niet vermoeiend. In tegenstelling: het heeft me een enorme energie gegeven!

Als ik opnieuw zou moeten kiezen zou ik het zeker weer gaan doen!

Anke

zelfstandig professioneel dienstverlener

De sfeer van Bali, de geuren, de natuur, het klimaat, het landschap, de taal, de vriendelijkheid van de mensen: alles is echt anders en trok mij uit mijn vertrouwde ritme en gezichtspunten. Het groepsprogramma op Bali, goed voorbereid in Nederland, nodigt uit en dwingt je om de échte vragen aan te gaan: wat is de kern van wat ik het liefste doe, omdat het zo bij me past? De ontmoetingen met de burgemeester en de subak, de trekking door het echte Bali, het bezoek aan het buurdorp, etc, maken je voor even deel van dit eiland en helpen je om ook een andere invalshoek te kiezen voor je eigen vragen. De coach heeft mij geholpen om mijn koers te zien, daarop te vertrouwen en die te gaan volgen. Ik raad dit programma aan iedereen aan die eens goed over het passende vervolg van zijn/haar carrière wil nadenken. Het is geweldig!
Ton

manager veiligheid, chemische industrie

Spreekt het aan?