2020 voorjaar

intake individueel, op afspraak
startworkshop 6 maart
Baliweek 14-21 maart
terugkomdagen 22 april en 29 mei

 

2020 najaar

intake individueel, op afspraak
startworkshop 16 oktober
Baliweek 31 okt-7 nov
terugkomdagen 8 dec ’20 en 20 jan ’21

 

2021 voorjaar

intake individueel, op afspraak
startworkshop 10 maart
Baliweek 20-27 maart
terugkomdagen 21 april en 28 mei
 

2021 najaar

intake individueel, op afspraak
startworkshop 15 oktober
Baliweek 30 okt-6 nov
terugkomdagen 7 dec en 19 jan
 

Coaching, reis en verblijf in één prijs: €4.950

 

De all in prijs omvat je deelname aan het volledige coachingsprogramma in NL en Indonesië, je retourvlucht Amsterdam-Denpasar en je verblijf op Bali: €4.950,- ex BTW.

Coachingsprogramma: individuele intake in Amsterdam, voorbereiding, startworkshop, groeps-/individuele coaching gedurende de Bali week en de 2 terugkomdagen in Nederland (totaal 22 dagdelen). Als je je deelname volledig in privé betaalt, geldt een aangepaste deelname prijs. Het programma voldoet aan de eisen voor scholingsaftrek. Informeer hiernaar bij Rolf Sterk.

Over de reis het economy class retourticket Amsterdam-Denpasar is ook inclusief. De tickets worden geboekt na de definitieve inschrijving en aanbetaling. De groep reist gezamenlijk heen. De terugreisdatum kan desgewenst worden aangepast. Wij stemmen dat individueel met je af.  De CO2 footprint van de vluchten wordt door ons volledig gecompenseerd via het innovatieve https://greenseat.nl

Verblijf op Bali: je beschikt over een privé-kamer/badkamer in onze strandvilla in het authentieke noorden van Bali. Alle maaltijden, koffie/thee/fruit zijn inclusief. Vervoer vanaf de luchthaven, excursies, natuur-trekking en ontmoetingen evenzo. Met je deelname draag je bij aan het kleinschalige ‘Ume Anyar Help fund’.

 

Early Bird korting

Je krijgt 50% van je ticketkosten terug, als je je 2 maanden voor de vertrekdatum naar Bali definitief hebt ingeschreven. Dus wacht niet te lang met beslissen! Leg je overwegingen eens voor. 

Ga naar Contact

You have Successfully Subscribed!